Universiteti në Vjenë – MODUL

Universiteti MODUL në Vjenë është universiteti lider privat, dhe ekzistimi i tij daton nga mesi i shekullit XIX kur u themelua nga Oda ekonomike e Vjenës.  Që nga viti 2007 ky Universitet ofron studime bashkëkohore; bazike dhe master, si edhe programe  të ndryshme MBA për të cilët është i njohur. Kapusi i tij gjendet në kodrën Kahlenberg, në distriktin 19 prej nga ofrohet një pamje mahnitëse e qytetit të Vjenës!

Modul-logo.svg

Motoja e Universiteti ështe “Expanding Horizons” me një orientim ndërkombëtar.  Të gjitha programet janë në gjuhën angleze dhe 60% e studentëve nuk janë Austriakë. Universiteti është fokusur në studimet e biznesit si edhe në turizëm, zhvillim të qëndrueshëm, administratë publike, menaxhim të mediave dhe menaxhim ndërkombëtar. Të gjitha programet janë të akredituara nga Ministria e Shkencës dhe Hulumtimeve të Austrisë. Modul nuk është Universiteti i madh, dhe ka rreth 600 studentë. Kjo është arsyeja pse profesorët u përkushtohen shumë studentëve. Zyra për studentë ndërkombëtarë  është në dispozicion për gjithçka gjë që mund të shprehni interesim.

Më shumë për programet mund të lexoni këtu:

Bachelor: https://www.modul.ac.at/study-programs/undergraduate-program

Master:  https://www.modul.ac.at/study-programs/graduate-programs/

MBA (Professional Program): https://www.modul.ac.at/study-programs/professional-program/master-of-business-administration/

Post- Graduate: https://www.modul.ac.at/study-programs/post-graduate-program/doctorate-in-business-and-socioeconomic-sciences

University Prep- Course (Foundation program):  https://www.modul.ac.at/study-programs/preparation-programs/foundation-program/

Çmimi i studimeve themelore është 11000-13000 euro në vit, dhe studimet zgjasin 3 vjet. Çdo vit keni mundësi të paguani me dy këste.  Çmimi i studimeve master është 12000 në vit, dhe studimet master zgjasin dy vjet. Çdo vit keni mundësi të paguani me dy këste.  Egziston edhe Early Bird Discount, zbritje për aplikime të hershme. Nëse kandidati aplikon dhe pranohet – regjistrohet dhe paguan këstin e parë para datës 31. Maj, fiton 1000 euro zbritje në çmimin total të pagesës së shkollimit.

modul studimet jashte

Agjencia INO u ofron studentëve ndihmë në aplikim në programet studimore të këtij Universiteti.

Application fee në MODUL janë falas.

Nëse jeni të interesuar për Universitetin MODUL, na kontaktoni në email adresën studimetjashte@gmail.com

Categories: Arsimimi, Austria, Partner University, StudimetTags: , , , , ,

Ino Agency

Regional Agency for studies abroad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s